Penyeri Di Sini (:

something about me

My photo
Jgn tangisi kepedihan hari ini kerana ia tidak akan kembali tetapi mimpikan hari esok kerana matahari yg bersinar terang mungkin membawa cahaya terang yg bakal menyuluh hidupmu yg mendatang.....

Saturday, 17 March 2012

Friendship Never Ends (':

Lebiuuu beb !

Wink wink ^_^

sweet moment . chill
* credit to Nur Iman Nazirah coz snap this picture . sory kacau  kau
 tgk mamat2 korea pujaan hati kau tuhh . haha .
assalamualaikumm cinta .
ekh2 . apa ke jadah nye neyy ??
hahaha
sah demam movie 7 Petala Cinta neyy .
hehehehe . saja lahh gurau2 pagi2 buta neyy
lama kann xhapdet blog neyy .
maap le wakk . sy buzy lahh .
sy kann budak SPM . hehew . *gedikss je , menyampah aku -,-'
keyh lahh . cenggini sebenarnye 
aku nk share ngn korg
see the title ??
yes ! Friendship never ends , dear
sekali aku da kwn ngn someone tuhh , sampai bila2 dye kwn aku
heeee . kita sedih lahh wakk 
ekh2 apasal kau neyy ? tetbe je . buang tebiat hape
hahaha . mengarut !!
cenggini , sebenar nye aku sedih 
bila aku pikir yg tahun depan aku da habis sekolahh
so maksud nye , aku sure kompom2 akan miss kwn2 aku .
the best bestieee beb .
teman utk aku borak2 , teman layan aku merapu meraban .
keyh , so utk tak bagi dyorg lupa aku , neyy
aku ada wat bidio . korg yg tgk neyy , enjoyy keyh 

video

da tgk ??
cuba imagine if dah habis sekolah nnt aku tgk balikk bidio neyy
kompom2 airmata meleleh wehh .
sure aku akn miss detik2 neyy . 
selain bidio yg xberapa nak lawa tuhh ,
ada jugakk picture sengal2 ubi yg kitorg snap sama2



after balikk sekolahh
* credit to Farhat Aziz yg snap this sweet picture

mengimbau kenangan

mcm hape je masing2

time PJ

event kt sekolahh

neyy lahh keje part time kitorg . haha . kaki camera masing2

karnival kat Port Dickson

Pantai Teluk Kemang

Friends Forever


pape pun , sayang korg sume sister .


"A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out." 
-Walter Winchell 

"A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words."  
- Donna Roberts 

No comments:

Post a Comment