Penyeri Di Sini (:

something about me

My photo
Jgn tangisi kepedihan hari ini kerana ia tidak akan kembali tetapi mimpikan hari esok kerana matahari yg bersinar terang mungkin membawa cahaya terang yg bakal menyuluh hidupmu yg mendatang.....

Tuesday, 10 April 2012

Mencintai Tak Semestinya Memiliki

assalamualaikum syg2 sekalian . 
jwb salam keyh . wajib tuhh . da sudah baru boleh baca entry neyy . haha 
lama pulakk rasanya tak hapdet blog neyy .  (lama lahh sgt kann)
hahahahhaha .
ok . cinta . setiap org penah rasa kann . tipu lahh kalau jwb tak tuhh .
sepanjang korang hidup xkan lahh xpenah couple kann . 
opkos lahh penah kann . tp , penah xkorang terpikir yg
boyfee or girlfee korang tuhh , tak semestinya jodoh korang . 
bercinta mcm nak rak tp last2 putus jugak kann .
keyh , korang pikir positif : xde jodoh . senang je . xpaya frust2 bagai .
kadang tuhh , kalau admire kat someone pun , 
taktentu takdapat dye , korang kena stop suka dye kann .
kadang tuhh kann , lagi baik cinta kita di tolak drpd
di terima tp kita tak di hargai .


Selalu tuhh bila dalam persimpangan hidup tanpa kita sedar kita berdepan
 dengan pelbagai dugaan . Dan tak mustahil juga di persimpangan itu juga 
kita bertemu dengan seseorang yang mungkin tercipta untuk kita.
Mungkin jodoh kita . Sape tahu kann (:

 Mencintai tak semestinya kita memiliki diri dye . Kan kan ? 
Buat apa nak ingat benda yang belum tentu menjadi milik kita . 
Rasanya tak perlu kott ! Buang Masa je lahh syg .

 Selalunya orang yang berjaya mencuri hati kita, 
setiap masa kita akan perhatikan dye .Tak kira lahh kat mana pun .
Kat sekolahh tuhh kalau boleh all the time nak tengok muka dia kann .
Sehari tak tengok macam ada je yg tak lengkap kann ,
*aku lahh tuhh . hahahha . 

 Kita senyum bila dye senyum . Kalau dye badmood kita mesti badmood jugak kan .
kadang tuhh bila tengok dye senyum kita yg rasa hepi . 
Tengok dye masam je kita pulakk yg risau .
 Tapi , dye tahu ke yg hati kita tengah menangis ?

 Adakah kita yang salah atau dye yang salah ?
Macam2 hint kita tunjuk , tapi dye tak penah sedar .
Walaupun hati kita sungguh2 nakkan dye , namun takdir menentukan segala-galanya.
*konon . sebenar nya EGO yg lebih . kann ?

 Tapi kan , perasan tak semua neyy akan berlaku dalam hidup kita .
Tapi bezanya masa je yang akan menentukan.


So , kalau nak cinta kann someone tuhh , 
tak semestinya orang tuhh kena jadi milik kita dulu .
Korang pikir2 lahh keyh .
Orait . Stop Here . Penat sudehh . hahaha . 




No comments:

Post a Comment