Penyeri Di Sini (:

something about me

My photo
Jgn tangisi kepedihan hari ini kerana ia tidak akan kembali tetapi mimpikan hari esok kerana matahari yg bersinar terang mungkin membawa cahaya terang yg bakal menyuluh hidupmu yg mendatang.....

Thursday, 12 April 2012

Spent Time With My Sisters

tok tok tok . assalamualaikum . ada org tak neyy ?
hahhaa . ok . mengarut . saja je intro gitu . boring dehh -,-
today aku nk story pasal lepak ngn kakak2 aku ( kakak lahhh sgt kann )
sebenar nya kitorg neyy kawan . BESTFRIENDS .
kitorg lepak ary selasa ary tuhh . balik sekolahh  siap2 semua
then dalam pukul 5.00 kitorg pegi rumah minah senget 
kitorg sampai minah neyy tengah tido . -,-
waaaa geram aku . so , aku saja je maen2 bola dulu ngan anak buah dye
comell kot anak buah dye . hahaha .
kitorg g rumah dye asal nye nk bincang something 
tp kalau da lepak mcm neyy , memang xjalan punya
borak je keje . xcukup ngn tuhh siap snap pic lagi . hahahaha
 so , taknak ckp byk , korg tengok je lahh pic kitorg neyy keyh . 
GILA GILA je time neyy . hahha

blurrrr

ikut suka hati je lahh (:

beeepppp

wink wink . toing toing . hahaha . 

keyh , minah baju pink neyy dok tayang boyfee dye -,-

entah pape je . HAHAHAHA


keyh then dalam pukul 6.30 kitorg balik dari rumah Nabila . tp kitorg kena hantar dulu
minah  Farah neyy . aku , Fiqa ngn farah naek satu motor .
gila kan . 3org naek satu motor . hahahha . segan wehh
org pandang laen mcm je  . hahha . then sampai rumah dah maghrib
gila ! first time wehh aku balikk lambat mcm tuhh .
hahaha . pape punn best sgt . spent time ngn dyorg . loveyouu sisters <3

No comments:

Post a Comment