Penyeri Di Sini (:

something about me

My photo
Jgn tangisi kepedihan hari ini kerana ia tidak akan kembali tetapi mimpikan hari esok kerana matahari yg bersinar terang mungkin membawa cahaya terang yg bakal menyuluh hidupmu yg mendatang.....

Monday, 21 January 2013

Sekali Lagi >.<

Nah sekali lagi !!
There is PARTY here !!!
( ekh nget ngot ! banyak lah kau punya party )
sebenar nya makan makan lepak lepak ala ala piknik gitu .
sebenar nya dah lama dah .
aku pun tak ingat bila .
hehe . maaf lah tahap ingatan saya rendahhhh :(


 here we go !!!


pehhh makanan kau !!! tak berkhasiat langsung .
Smax smax tuhh tak pasal je nanti dye smack kepala otak kau orang
yang konon nya penuh dengan fakta tuhh . tak pasal blank dalam dewan .
Heeee mintak di jauh kan . Alahhh benda dah lepas punn .
Harap nya semoga result SPM kita berenam gempak gempak macam PMR dulu .
* AMINNNN .

Amin ??? ekh nama budak tuhh lahh kaklong oii . MUSLIM >.< weeeeeee
*ekh gatal pulakkk +.+
apa lah khabar dye agak nya ye ?

hahhh chetttt !! sambung balik .
sebenar nya aku terlalu merindui moment moment kita nie .
TERLALU ok ?? !!!!
* nampak tak keterlaluan nya di situ ?

Ahaiii .sekarang susah nak lepak lagi kan .

Masa sekolah .....

Time sekolah dulu bukan main berjanji 
"Nanti kita lepak lagi "
"Dah habis sekolah hari hari datang rumah kaklong"
"Dah habis sekolah nanti boleh pergi town sama sama"
Ahhhh . Gebang je semua tuhhh .

Bila dah habis sekolah .....
"Tak boleh lah ada hal"
" Ekh aku nak pergi holiday lahh "
"Aku nak tidur puas puas . No more lepak lepak "
"Sibuk lahh . Macam macam benda nak buat "

Hurmm . Harap harap adalah lagi masa untuk KITA ok .


licin kau di kerja kan . 


entah apalah yang di sembang nya tuhh 
" Ekh tak de lah joyah oii . Aku pergi rumah timah tuhh saja je nak
 tengak baby kucing dye . Ahaaaa "
" Hahahaha ! Macam macam lah kau nie bedah oii . Sihat ke idak kucing nya tuhh "
" Sihat lah kot . Aku tak tanya pulak . Aku pergi tengok jeeee "
"Hahahahahahaha !"

* suka hati aku je buat dialog



Peace (Y)

Sekian~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment