Penyeri Di Sini (:

something about me

My photo
Jgn tangisi kepedihan hari ini kerana ia tidak akan kembali tetapi mimpikan hari esok kerana matahari yg bersinar terang mungkin membawa cahaya terang yg bakal menyuluh hidupmu yg mendatang.....

Thursday, 14 March 2013

Gamelan ~~~

Assalamualaikum . Jawab jangan tak jawab . Dosa weh kalau tak jawab .
Lama sehh aku tak update blog nie . Bukan setakat berhabuk 
tapi dah bersawang bagai . Bak kata orang , naga pun ada . (Ekh ! apa kaitan nya ? )

Entri kali nie aku nak cerita pasal PART TIME job aku masa sekolah dulu .
Dulu tau ? #macam dah bertahun je aku habis sekolah T.T . Setahun pun tak sampai weh .
Haha . Korang time sekolah mesti study je kan ? Tahu sangat dah .
Aku buat banyak benda tau . *belagak je siak .

Aku dulu belajar muzik dari Form 1 lagi . Nak kata hebat sangat main tuh tak de lahh .
Tapi menurut kata cikgu Muzik aku , Cikgu Halim ,geng kitorang main best .
Masa Form 2 pun aku ada join PERTANDINGAN GAMELAN & CAKLEMPONG .
Time tuh join dgn Akak dgn Abg Form3 .
Time tuh ada lahh dalam 20 orang .
Kitorang dapat tempat no 2 je . No 1 SMK Bukit Baru .
Time Form 3 aku tak aktif sgt sebab time tuh PMR .
Masa Form 4 baru cikgu ajak 
budak geng aku buat satu group muzik .
Kitorang amik Gamelan . Abg2 Form 5 amik Band .


Awal tahun aku Form4 tuhh banyak kali jugak lahh kitorang Team Gamelan nie 
skip class . Latihan banyak kot . Time tuh kitorang main utk majlis2 kat sekolah ,
and main untuk majlis orang kahwin .
Penat memang penat lah . Tapi seronok kot . Aku minat gila2 dgn muzik time tuhh .
Aku main part saron . Saron tuh apa ? Nie TEKAN SINI .
Kalau kitorang perform memang binatang tuh lahh part aku .
Kalau latihan tuhh semua aku tibai main . Aku paling suka main Bonang .
Tapi cikgu suruh aku amik part Saron tuhh . Nak tak nak amik jugak .
Cakap cikgu mana boleh lawan .

Aku nak upload Video tapi line internet lambat mengalah kan
siput ahh . Lain kali aku upload le keyh .

Tu je lahh . Aku nak out . Aku nak main IMVU . Bye Bye :*


No comments:

Post a Comment